Ο Chef Σπύρος Κατρίδης, βραβευμένος με αστέρι Michelin, έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της εστίασης, σε Ελλάδα & εξωτερικό.
Ο Chef Κατρίδης επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αίγινα, για να συνεισφέρει με τη δική του προσωπική πινελιά στο γαστρονομικό σκηνικό του νησιού, δημιουργώντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας με προσεκτικά επιλεγμένα, αγνά συστατικά, τα οποία διαχειρίζεται με σεβασμό και αγάπη.
Η φιλοσοφία μας ασπάζεται τη μηδενική σπατάλη υλικών και τη χρήση απλών πρώτων υλών με δημιουργικό τρόπο, με σκοπό να εγείρουμε τις αισθήσεις σας.
Επιπλέον του À la carte Menu, έχουμε ετοιμάσει 3 Degustation Menus (γαλήνη, πέλαγος, γῆ) για εσάς που επιθυμείτε να ανακαλύψετε νέες γαστρονομικές τάσεις μέσα από τους προτεινόμενους συνδυασμούς πιάτων.
Η έμπειρη ομάδα μας θα βρίσκεται δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του «ταξιδιού» σας στο εστιατόριο Κάβος για να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να προκύψει και να σας βοηθήσει με οτιδήποτε πιθανώς χρειαστείτε!
Το εστιατόριο Κάβος είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 20:00/ τελευταία παραγγελία 22:30.
Το πρωινό σερβίρεται από τις 07:30 έως τις 10:30.